Aangiftes

U kent dat wel, 1 april nadert weer en de aangifte inkomstenbelasting moet nog worden gedaan. Hoe zat het ook alweer met het privégebruik auto? Hoeveel van mijn hypotheekrente mag ik aftrekken? Heb ik wel of geen recht op aftrek van buitengewone ziektekosten?

Veel vragen die op u af komen en niet allemaal even snel en duidelijk te beantwoorden zijn. Hierin kan VT Accountants u uitkomst bieden: onze medewerkers zijn helemaal up-to-date wat betreft de laatste ontwikkelingen op het gebied van de inkomstenbelasting. Snel en adequaat kunnen wij uw aangifte opstellen en doorsturen naar de Belastingdienst.

Ook andere aangiftes zoals de aangifte dividendbelasting en de aangifte over een erfenis: de erfbelasting bent u bij ons aan het goede adres.

Naast de particuliere aangiftes, verzorgen wij ook de verschillende soorten belastingaangiften voor ondernemers. Het is voor een ondernemer haast onmogelijk om al de regels te kennen die op deze belastingen van toepassing zijn zoals die van de omzetbelasting (BTW) en de vennootschapsbelasting. Wij bezitten deze kennis wel en kunnen er zo voor u het maximale uithalen.

En mochten er uit deze aangiftes resultaten naar voren komen die belangrijke gevolgen hebben voor u en/of uw bedrijf dan kunnen wij u hierover verder adviseren.