Administratie

Omdat meestal de interesse van ondernemers bij hun onderneming liggen en niet bij het voeren van een administratie wordt dit nog vaak het ondergeschoven kindje. Dit zijn voor u misschien niet de interessantste werkzaamheden, maar ze zijn toch enorm belangrijk voor uw onderneming en de continuïteit daarvan. Wij helpen u graag door deze werkzaamheden uit handen te nemen Of eventueel een gedeelte daarvan. Afhankelijk van de grootte van de onderneming kunnen wij de gehele boekhouding verzorgen dan wel een periodieke controle hierop uitvoeren en daarmee u verder begeleiden om de administratie zo simpel en doorzichtig mogelijk te maken.

Wij kunnen door middel van onze deskundigheid en jarenlange ervaring een helder gevormde boekhouding opzetten en deze periodiek bijhouden. Hierdoor worden Uw beslissingen op financieel gebied er weer een stuk eenvoudiger op en kunt u tijdig inspelen op nieuwe ontwikkelingen op de markt. u weet te alle tijden welke risico’s u eventueel loopt en hoe groot deze dan zijn.

Ook als u van plan bent een eigen bedrijf te starten kunt u bij ons terecht voor advies op dit vlak. In een informele sfeer krijgt u, in een verder geheel vrijblijvend gesprek, te horen wat de risico’s van Uw keuze zijn en hoe u al uw financiën zo duidelijk mogelijk kunt inrichten.

Het boeken van uw gegevens en het opstellen van de jaarrekening gebeurt middels zeer efficiënt ingerichte software waardoor wij uw boekhouding snel en doelmatig bij kunnen houden en dus ook prijstechnisch een goede keus zijn.