Advies

Advies
Hoe staat mijn bedrijf er voor? Is het verstandig die bedrijfswagen nu aan te schaffen of toch maar even het geld sparen? Bij veel belangrijke beslissingen met betrekking tot uw bedrijf is een goed advies onontbeerlijk, graag ondersteunen wij u in dit proces. Hier volgen enkele voorbeelden van situaties waarin wij u van dienst kunnen zijn. Er zijn natuurlijk legio kwesties waarbij u goed advies nodig kunt hebben, neem voor specifieke vragen contact op met ons, wij helpen u graag!

Aanvraag van een financiering
Wanneer u bij de bank aanklopt voor een lening komt ook hier heel wat bij kijken. Om te beginnen natuurlijk waarvoor de financiering nodig is en welke financieringsvorm hierbij het beste past. Wij kunnen voor u bekijken welke lening het beste bij uw situatie past en berekenen voor u hoe zwaar deze geldlening op uw budget gaat drukken, nu en in de toekomst.

Investeringsbeslissingen
Het behoeft geen uitleg dat goed advies zeer belangrijk is wanneer u een investering wilt gaan doen. Wij kunnen u hierin assisteren door bijvoorbeeld een inschatting te maken van het rendement van de aankoop of regelen we voor u de eventuele aanvraag voor subsidie.

Aan- of verkoop van een bedrijf
Ooit komt er een tijd dat u van een welverdiend pensioen gaat genieten, als u een eigen bedrijf hebt moet deze nog verkocht worden of wellicht is er al een bedrijfsopvolger? Vaak blijkt dat ondernemers veel te laat zijn met nadenken over de toekomstige verkoop, hierdoor bent u niet goed voorbereid en levert de verkoop van het bedrijf helaas een stuk minder op. Ook in dit proces begeleiden wij u graag, we bekijken hoe beslissingen nu op de lange termijn gunstig uitpakken voor u en uw bedrijf.
Hetzelfde is er aan de hand bij de aankoop van een bedrijf, hierbij komt er ook enorm veel op u af. Wat is het bedrijf nu echt waard? Waar zitten de eventuele valkuilen? En natuurlijk hoe kan deze aankoop het best worden gefinancierd? Wij doorlopen deze belangrijke stappen met u en brengen alles helder in beeld.

Werknemers
Nadat u de juiste persoon voor de openstaande functie hebt gevonden wordt het tijd voor het opstellen van een arbeidscontract. Hoe zit het eigenlijk met de CAO? Wat gaat het salaris worden? U investeert in uw werknemer(s) en ziet graag ook dat deze wordt terugverdiend. Ook bij deze vragen zijn wij u graag van dienst.