Op 1 januari 2006 zag VT Accountants BV het levenslicht in opvolging van Accountantskantoor van der Zanden BV. Tijdens deze soepel verlopen overgang werd de bestaande klantenportefeuille overgenomen waardoor de kwaliteit en efficiency kon worden gewaarborgd. VT Accountants BV is gevestigd aan de dorpsstraat 20 te Esch.

 

[one_third valign=”top” animation=”none”]

Administratie

Omdat meestal de interesse van ondernemers bij hun onderneming liggen en niet bij het voeren van een administratie wordt dit nog vaak het ondergeschoven kindje. Dit zijn voor U misschien niet de interessantste werkzaamheden, maar ze zijn toch erg belangrijk voor Uw onderneming en de continuïteit daarvan. Wij helpen U graag om deze werkzaamheden uit handen te nemen.

— Lees meer

[/one_third] [one_third valign=”top” animation=””]

[icon icon=”fa-folder-open-o” size=”small” style=”solid”]Aangiftes

Voor elk type ondernemer en particulier verzorgen wij de verschillende soorten belastingaangiften: omzetbelasting, vennootschapsbelasting, dividendbelasting, kapitaalbelasting en daarnaast ook de aangifte over een erfenis: de successierechten. Voor de ondernemer is het haast onmogelijk om al de regels te kennen die op deze belastingen van toepassing zijn, daarom kunt U ook voor Uw fiscale aangiftes terugvallen op ons kantoor.

— Lees meer

[/one_third] [one_third_last valign=”top” animation=”none”]

Jaarrekening

De jaarrekening is een document waar U als ondernemer inzicht krijgt in de resultaten van Uw bedrijf. De jaarrekening bestaat uit een balans, een winst- en verliesrekening en de toelichting hierop. Dit is niet alleen van belang voor U maar ook financiers zoals bijvoorbeeld banken zullen graag willen weten hoe het met hun centen voor staat.

— Lees meer

[/one_third_last]
[one_half valign=”top” animation=”none”]

Waarom VT Accountants?

[list type=”icon” style=”simple” icon=”chevron-right”]
  • Vast aanspreekpunt.
    U heeft een vast aanspreekpunt binnen ons bedrijf
  • Kennis van zaken.
    Uw aanspreekpunt heeft een goede kennis van uw bedrijf
  • Efficiënte werkwijze.
    Zeer efficiënte werkwijze, en dat zorgt voor een zeer gunstige prijsstelling van onze diensten
[/list] [/one_half] [one_half_last valign=”top” animation=”none”]

Onze werkwijze

[tabs position=”top-center” style=”simple” type=”click”] [tab_title]

Medewerkers

[/tab_title] [tab_content]

Onze medewerkers

Op het kantoor zijn in totaal 7 personen werkzaam, hiermee behoort het kantoor tot de categorie kleine tot middelgrote accountantskantoren.

[/tab_content] [tab_title]

Vakbekwaamheid

[/tab_title] [tab_content]

Vakbekwaamheid

Het kantoor is aangesloten bij de NOvAA (Nederlandse Orde van Accountants-Administratieconsulenten). Deze organisatie schrijft verplichte educatie voor aan hun leden, waardoor de kwaliteit gewaarborgd blijft.

[/tab_content] [tab_title]

Automatisering

[/tab_title] [tab_content]

Automatisering

Nagenoeg alle werkzaamheden worden uitgevoerd met behulp van automatisering. Bij het verzorgen van de diverse boekhoudingen maakt VT Accountants BV gebruik van het boekhoudprogramma Snelstart © en bij het maken van de jaarrekening gebeurd dit met behulp van Caseware.

[/tab_content] [/tabs] [/one_half_last]