Droomdag voor Jessie

Droomdag
19-11-2014

Dreamchasers
Lieke en Yvonne

Op 19 november gingen we Jessie op school ophalen met een mooie oldtimer. Ze had al vernomen dat ze op die dag haar droomdag zou hebben, maar wat we gingen doen was voor haar en haar vriendinnetje nog een totale verrassing!
Na een kort ritje kwamen we aan bij FlikFlak, dé turnhal in Den Bosch, waar ze trampolineles kreeg van niemand minder dan Orlando Götschin, een atleet op wereldniveau. Natuurlijk mocht het vriendinnetje ook meedoen en zelfs de dreamchasers hebben nog een paar salto’s gemaakt.
Na de warming-up kon er gebruik gemaakt worden van verschillende trampolines, waarop zo hoog mogelijk gesprongen kon worden en Jessie en haar vriendinnetje ons vele kunstjes konden laten zien. Ook Orlando deed nog wat moeilijke oefeningen voor, dit tot groot vermaak van de meiden.Uiteindelijk gingen de meiden samen met Orlando nog op de foto!
Rond de middag gingen we het centrum van Den Bosch in, voor een heerlijk verzorgde high tea bij Zoetelief, waar we natuurlijk begonnen met een kinderchampagne. Een klein stukje verderop wachtte de volgende verrassing: een rode loper lag uitgelegd bij de Sting, waar Jessie heel hartelijk ontvangen werd met kinderchampagne en de zaak was versierd met heliumballonnen. Ze mocht een compleet nieuwe outfit bij elkaar shoppen en de meiden werden nog lekker opgemaakt door Marloes. Jessie kreeg na haar visagie van Marloes ook nog een cadeautje. De outfit was ingepakt, visagie was gedaan en Jessie kreeg ook nog een armbandje van de Lucardi!
Na een kort ritje met de auto kwamen we aan in Uden, waar tekenares Tanja Louwers haar eigen atelier op zolder heeft. We kregen een tekenworkshop en Jessie mocht haar ontwerp inscannen, op de computer inkleuren en natuurlijk mee naar huis nemen.Ook kregen Jessie en haar vriendinnetje mooie kaarten mee van Tanja Louwers waar haar ontwerpen op staan.
Om de dag lekker af te sluiten gingen we eten bij een van Jessie’s favoriete restaurant: ’t Wapen van Rosmalen. Daar hebben we twee uur lang heerlijk gegeten en gedronken en we gingen uiteindelijk weer voldaan naar huis na een super geslaagde droomdag!

http://www.dream4kids.nl/dromen/2014-jessie.html

[one_fifth]

Schermafdruk 2014-12-22 10.54.52

[/one_fifth] [one_fifth]

Schermafdruk 2014-12-22 10.55.08

[/one_fifth] [one_fifth]

Schermafdruk 2014-12-22 10.55.19

[/one_fifth] [one_fifth]

Schermafdruk 2014-12-22 10.55.31

[/one_fifth] [one_fifth_last]

Schermafdruk 2014-12-22 10.56.09

[/one_fifth_last]

Deze droomdag is mede mogelijk gemaakt door:
VT Accountants, Flik Flak Den Bosch, Orlando Götschin, Autoservice van de Zande, Zoetelief, The Sting (Den Bosch), Ballonnenstunter, Tanja Louwers, ’t Wapen van Rosmalen, Adri. Heinen, Madame Maquillage (Marloes Mutsaarts), Lucardi Den Bosch, Slingershop.nl, Pixum fotoservice